Zijn aluminium daken duurder?

Gegolfde metalen panelen (zoals ons ABM-paneel) kosten vaak maar liefst 20% minder per vierkant dan asfaltshingles. Maar voordat je te opgewonden raakt,.

Zijn aluminium daken duurder?

Gegolfde metalen panelen (zoals ons ABM-paneel) kosten vaak maar liefst 20% minder per vierkant dan asfaltshingles. Maar voordat je te opgewonden raakt,. Voordat u echter te opgewonden raakt, moet u er rekening mee houden dat een metalen dak meer accessoires nodig heeft, zoals schroeven, knipperende en nokkappen. Met de meegeleverde accessoires kan een metalen dak ongeveer hetzelfde kosten als, of binnen een paar honderd dollar van, een shingle dak op een gemiddeld huis.

En gezien het feit dat onze premium en standaard metalen panelen worden geleverd met 40 jaar lakgarantie (met veel metalen daken die zelfs meer dan 100 jaar meegaan met goed onderhoud), maakt de besparing in de loop van de tijd metaal een slimmere keuze. Een metalen dak is vaak duurder in aanschaf en installatie dan asfaltshingles. Het hangt echter af van het soort dakbedekking dat u uiteindelijk installeert. Architecturale gordelroos is meestal de duurste vorm van asfaltshingles en u kunt goedkope aluminium metalen dakbedekking krijgen.

De kosten van metalen dakdaken met staande naad zijn vooral terugvorderbaar, een studie toonde aan dat er een stijging van de wederverkoopwaarde was tussen 1 en 6 procent voor metalen daken met staande naad boven asfaltdakpannen. Metalen dakkleuren die voldoen aan de Energy Star minimaal goedgekeurde zonne-reflectie-index (SRI) -classificatie van 25 - wat betekent dat ten minste 25% van de energie van de zon terug in de atmosfeer werd gereflecteerd - komen in aanmerking voor een speciaal belastingkrediet voor energie-efficiëntie. Afhankelijk van waar u woont en het type metalen dakbedekking dat u selecteert, kunt u een rendement van 60% - 85% op uw totale kosten zien. U kunt er zelfs voor kiezen om het dak in gespecialiseerde verf te coaten, waardoor de kosten voor het koelen van het huis nog meer kunnen worden verlaagd.

Elke huiseigenaar die dakspaan na asfaltshingle heeft moeten vervangen, weet dat traditionele daken een levensduur hebben van tussen de 15 en 30 jaar. Als u in een regio woont die gevoelig is voor zware stormen, vooral harde wind, is een metalen dak vaak een verstandiger optie. Op dat moment zou je nog een cyclus van afscheuren en vervangen van dakspanen moeten toevoegen, terwijl de originele metalen dakbedekking nog steeds sterk gaat. De waarheid is dat de dakaannemer die u inhuurt de grootste impact heeft op elk aspect van uw dakbedekkingsproject.

Hoewel u metalen dakbedekking kunt associëren met opslagstructuren zoals schuren en schuren, heeft de zoektocht naar duurzame, energiezuinige dakbedekkingsmaterialen ertoe geleid dat veel huiseigenaren de voordelen van een metalen dak hebben onderzocht. Misschien wilt u een professional in de dakbedekkingsindustrie raadplegen om de bovenkant van uw huis te inspecteren en de kwaliteit van uw bestaande gordelroos te bepalen. Hoewel dakbedekkingsfabrikanten geen doe-het-zelfklussen aanbevelen, zou u waarschijnlijk de garantie kunnen ongeldig maken asfaltplaten zijn gemakkelijker om mee te werken dan metalen, omdat ze met weinig moeite op maat kunnen worden gekapt en achteraf op het dak kunnen worden gemonteerd. Er zijn echter een aantal geldige redenen om deze overstap te maken, waaronder de verhoogde duurzaamheid en waarde van metalen dakbedekking.

Hoewel gordelroos van hoge kwaliteit water uit uw huis kan houden, verliezen ze eerder hun integriteit omdat ze een kortere levensduur hebben dan metalen daken. Maar als het dak complexer is met verschillende valleien en pieken, hoewel de materiaalkosten nog steeds ongeveer hetzelfde kunnen zijn, zullen asfaltshingles sneller installeren en minder kosten in arbeid dan metalen panelen. We kunnen nu hetzelfde uitgangspunt toepassen op metalen dakpanelen met een beter begrip van de levenscycluskosten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *