Kun je over aluminiumcoating schilderen?

Reinig het aluminium grondig en laat het drogen. Schuur het metalen oppervlak met grof schuurpapier en vervolgens fijn schuurpapier.

Kun je over aluminiumcoating schilderen?

Reinig het aluminium grondig en laat het drogen. Schuur het metalen oppervlak met grof schuurpapier en vervolgens fijn schuurpapier. Zelfettende primer aanbrengen, laten drogen en vervolgens opnieuw schuren. Breng verf aan (meerdere lagen en schuren tussen lagen kan nodig zijn).

Elke kleur die u op een aluminium dak gebruikt, moet speciaal voor aluminium zijn gemaakt. Er zijn acrylprimers en verven die werken op kalkachtig aluminium. Deze verf moet echter aangeven dat deze op aluminium kan worden gebruikt. Het dak moet grondig worden gereinigd voordat de primer wordt aangebracht.

Oppervlakken moeten worden geprimed zodat ze kunnen hechten aan elk oppervlak waarop ze worden aangebracht. Een primer die kan worden gebruikt op aluminium en staal is de beste. Je kunt over het oppervlak schilderen als het stabiel blijft tijdens het aanbrengen van de primer. Oppervlakken moeten worden voorbereid met een primer waarmee ze kunnen hechten aan elk oppervlak dat is gemaakt.

De beste primer is iets dat geschikt is voor zowel aluminium als staal. Als het oppervlak stabiel blijft tijdens het toevoegen van een primer, kunt u er overheen schilderen. Je kunt over aluminium schilderen, maar de verf blijft misschien niet plakken zonder wat extra werk. Voordat je gaat schilderen, moet je het aluminium schuren en een primer aanbrengen.

Vervolgens kunt u het oppervlak beschilderen met producten die speciaal zijn samengesteld voor gebruik op metaal. Bij het overwegen van een daksysteem voor uw commerciële dak zijn duurzaamheid, waterdichtheid, duurzaamheid en duurzaamheid allemaal noodzakelijke en belangrijke factoren om te onderzoeken. Hoewel aluminium dakverf duurzaamheid en waterdichtheid kan bieden, levert het enkele problemen op met duurzaamheid en levensduur. Deze aluminium primer van het gerenommeerde merk Rust-Oleum biedt een duurzame, weer- en corrosiebestendige coating die speciaal is geformuleerd voor gebruik op aluminium gegalvaniseerd metaal.

Voor zwakkere spanningen en een hoogwaardige uitstraling wordt een eencomponent aluminiumverf aanbevolen, maar voor zware spanningen moet u een tweecomponentenverf gebruiken. Acryl zal minder reflectie vertonen dan aluminiumcoatings, maar aluminium heeft een levenslange reflectie van maximaal 76%, waardoor het een uiterst effectief en praktisch dakbedekkingsproduct is met lage kosten. Ook als het aluminium regelmatig in contact komt met messing, brons, koper en staal onder invloed van vocht, moet het worden beschermd met een hoogwaardige aluminiumverf. Een van de moeilijkste obstakels bij het schilderen over poedercoating is ervoor te zorgen dat de nieuwe coating op het aluminium hecht.

Het Henry 555 aluminium dak is een ultravezel aluminium dak dat een glanzend, duurzaam en reflecterend oppervlak vormt. Aluminium dakcoatings zijn op oplosmiddelbasis geformuleerd met asfalt, aluminiumpasta, vochtrechter, vulstoffen en koolwaterstofoplosmiddelen. Acrylcoatings reflecteren minder licht dan aluminium, maar aluminium heeft een levenslange reflectie, waardoor het een kosteneffectief en praktisch dakbedekkingsmateriaal is. Dakcoatings of dakverven worden steeds populairder vanwege hun vermogen om het huidige dak te herstellen en te vernieuwen.

Het schilderen van uw dak in plaats van het te vervangen, bespaart het milieu en stelt u in staat uw eigendom te personaliseren. Tweecomponentencoatings voor aluminium of poedercoatings worden aanbevolen overal waar het materiaal wordt blootgesteld aan hoge weersinvloeden en mechanische invloeden. In deze gevallen is schilderen over gepoedercoat aluminium noodzakelijk, maar in andere gevallen kan de poedercoating in perfecte staat verkeren, maar in de verkeerde kleur, dus een re-spray is nog steeds de beste optie. Op oude of versleten oppervlakken of eerder gecoat met aluminium, asfaltdaken gecoat met asfalt met Gardner- of Black Jack-afwerking.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *