Wat is een dak van aluminiumfolie?

Aluminiumfolie voor dakbedekking creëert een stralingsbarrière die gebouwen beschermt tegen hitte van buitenaf en beschermt warmteverlies van binnenuit. De stralingsbarrière bestaat uit een reflecterende buitenlaag en een warmte-isolerende kern.

Wat is een dak van aluminiumfolie?

Aluminiumfolie voor dakbedekking creëert een stralingsbarrière die gebouwen beschermt tegen hitte van buitenaf en beschermt warmteverlies van binnenuit. De stralingsbarrière bestaat uit een reflecterende buitenlaag en een warmte-isolerende kern. Aluminimum heeft een zeer lage emissiviteit over het hele spectrum. Een glanzend low-E-oppervlak dat naar de lucht is gericht, is minder effectief in het afwijzen van zonneversterking dan materialen die emmissief zijn in het diepe infraroodspectrum, maar reflecterend zijn over het zonnespectrum.

De mogelijkheid om 300-320 Kelvin-warmte terug te stralen naar een ~ 270 Kelvin-stralingstemperatuurhemel terwijl het ~ 5800 Kelvin-zonnespectrum wordt weerspiegeld, minimaliseert de temperatuur van het dakoppervlak. Hoewel helder aluminium meer reflecteert, kan het geen warmte wegstralen en moet het convectie-afkoelen, wat lang niet zo effectief is (vooral op lage hellingen of platte daken). Om na verloop van tijd effectief te blijven, moet het relatief schoon worden gehouden. Als het dak gruis verzamelt of algen kweekt, is de emissiviteit nog steeds behoorlijk hoog, maar de reflectiviteit van de zon daalt.

Titaniumverven, gepoedercoat metaal of mop-on coatings op daken zijn vrij populaire koele dakmaterialen vanwege hun hoge zonne-reflecterende index. Er zijn ook aluminium mop-on coatings, die vergelijkbaar zijn met titaniumdioxide, die meer uitstootgevend zijn in het 300K-assortiment dan heldere metalen afwerkingen. Hangt af van de coating, maar ja. Unpainted Galvalume heeft een SRI in het midden van de jaren 50, terwijl veel witte of gebroken witte metalen dakafwerkingen 3-jarige SRI's hebben in de jaren 60 en 70, sommige in de jaren 80.

In tegenstelling tot aluminiumfolies en aluminium composietfilms. Aluminiumfolie reflecteert maar liefst 96% van de stralingswarmte. Aluminium is goed als een zeer kostenkrachtig en gemakkelijk te vormen, aanpasbaar materiaal voor de isolatie van scheidingswanden en daken. Aluminiumfolie is de geschikte metgezel voor composietisolaties en is een duurzame manier om een afschermende coating te maken.

Dit maakt aluminiumfolie tot een van de meest veelzijdige materialen binnen de isolatie van huizen. Dergelijke panelen zijn perfect voor isolatie als ze bovendien zijn gelamineerd met een toplaag van aluminiumfolie. De aluminium dakisolatiefolie wordt gebruikt als dak, dat vochtbestendig en warmte-isolerend, milieuvriendelijk en economisch is en een sterk drukvermogen heeft. Dergelijke panelen zijn ideaal voor isolatie als ze bovendien zijn gelamineerd met een toplaag van aluminiumfolie.

Het is gemaakt van twee lagen brandvertragende luchtbelfolie gelamineerd met beide zijden pure aluminiumfolie. In het geval van muurisolatie wordt het bruikbare oppervlak van gebouwen vergroot, omdat de isolatielaag van aluminiumfolie in de isolatievoering de noodzaak van een binnenmetselwerk voorkomt. De bouwsector is de tweede grootste gebruiker van aluminium na de transportsector - door het gebruik van aluminiumfolie bij de isolatie van daken en gebouwen. Aluminiumfolie met bitumen wordt vaak gebruikt als dampscherm, waarbij het bitumen bovendien de aluminiumfolie beschermt tegen beschadiging.

De aluminium dakisolatiespoel is gemaakt van aluminium dakisolatiefolie, polyethyleen, vezels en metalen coatingfilm door smeltlijm. Marudhara, ook bekend als Maru Cool, werd opgericht in het jaar 1982, in Noida, met een revolutionaire geest en een missie om een nieuwe horizon van groei te ontdekken door de beste aluminium luchtbellenisolatie te creëren. Aluminiumfolie is de ideale partner voor composietisolaties en is duurzaam dankzij een beschermende coating. De aluminiumfolie voor dakisolatie kan worden geïnstalleerd op cementdak, glazen dakraamdak, kleurstalen pannendak, serredak, enz.

Integratie van aluminium isolatiefolie in conventionele - enkel- of meerlaagse daksystemen biedt een efficiënte en comfortabele werkomgeving in alle industrieën Het voordeel van integratie door de leverancier van dakoplossingen helpt bij het leveren van een betere, gezonde oplossing voor de eindgebruiker. Stralingsbarrières zijn het antwoord op de groeiende behoefte aan energiezuinige woningen, en met de overvloed aan aluminiumfolie in Maleisië is het niet meer dan normaal dat aluminiumfolie voor dakisolatie hier op grote schaal wordt gebruikt. Dit product wordt gecombineerd met de kenmerken van lichtreflectie en hittebestendigheid van de aluminiumfolie voor isolatiemateriaal op de buitenlaag en de isolatie en warmte-isolatie van het polyethyleenmateriaal, dat de rol speelt van warmtereflectie, warmte-isolatie, anti-straling, warmte behoud en energiebesparing. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *