Waarom is aluminium in deodorant slecht?

Maar aluminium in anti-transpirant vormt geen niergerelateerd risico voor de gemiddelde persoon. Uw nieren helpen bij het verwijderen van aluminium en andere afvalproducten in uw lichaam, Toepassingen voor aluminium · Wat het onderzoek zegt · Aluminiumvrije producten · Deodorants.

Waarom is aluminium in deodorant slecht?

Maar aluminium in anti-transpirant vormt geen niergerelateerd risico voor de gemiddelde persoon. Uw nieren helpen bij het verwijderen van aluminium en andere afvalproducten in uw lichaam, Toepassingen voor aluminium · Wat het onderzoek zegt · Aluminiumvrije producten · Deodorants. Omdat anti-transpiranten en deodorants onder de oksels in de buurt van de borst worden aangebracht, kunnen ze het risico op borstkanker verhogen. Van schadelijke ingrediënten zoals aluminium is bekend dat ze zich ophopen in het borstweefsel.

Omdat aluminium je zweetklieren blokkeert, kan dit mogelijk leiden tot ervaringen zoals de mijne. Mensen die veel zweten, zijn vatbaarder voor het ontwikkelen van deze problemen. Het is ook gebruikelijk dat tieners vochtophoping ervaren, omdat hun hormonale niveaus nog niet in balans zijn, legde Dr. Wat betreft effectiviteit, deodorants (zoals alle cosmetische producten) werken anders bij verschillende mensen, dus het kan zijn dat je gewoon een beetje vallen en opstaan moet doen voordat je degene vindt die werkt voor jou.

Ontdek hieronder wat aluminium is, waarom het ingrediënt zo controversieel is geworden en of je je normale deodorant al dan niet moet ruilen voor een natuurlijke deodorant. En aangezien Green zegt dat er geen recente aanwijzingen zijn dat deze producten daadwerkelijk schade kunnen aanrichten, aangezien ze al tientallen jaren worden bestudeerd en nooit zijn bewezen als het uw doel is om geur en zweet te blokkeren, is aluminium in deodorant een veilige optie om te overwegen. Dus wat doet aluminium in deodorants en waarom maken meer mensen de overstap naar aluminiumvrije deodorant?.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *