Waarom aluminium ramen?

Aluminium ramen kunnen tot 30 jaar meegaan. Dit komt omdat aluminium aanzienlijk beter bestand is tegen de buitenelementen in vergelijking met andere frames, waardoor ze minder snel kromtrekken of rotten als gevolg.

Waarom aluminium ramen?

Aluminium ramen kunnen tot 30 jaar meegaan. Dit komt omdat aluminium aanzienlijk beter bestand is tegen de buitenelementen in vergelijking met andere frames, waardoor ze minder snel kromtrekken of rotten als gevolg. Aluminium heeft ook een hoge sterkte-gewichtsverhouding, waardoor ze moeilijker te deuken zijn. Sales %26 klantenservice 01633 848828 Vergeleken met de typische folies die nodig zijn om uPVC-raamkozijnen te kleuren, is het verwarmingsproces van poedercoating veel effectiever en betrouwbaarder.

Dit is een kleurproces dat exclusief beschikbaar is voor aluminium ramen en maakt elk van de 150 kleurtinten uit ons assortiment levendig en rijk om installateurs te helpen tegemoet te komen aan een scala aan klantsmaken. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met het team via telefoon op 016933 746390 of stuur ons een online bericht. Bezoek onze showroom van 10.000 vierkante meter in Newport. Waarom neemt u uw klanten niet mee om onze producten te demonstreren?.

Aluminium ramen zijn veel beter in het stoppen van geluid dan vinylramen. Omdat ze drie keer zwaarder en vele malen sterker zijn dan vinyl. Aluminium ramen zijn ook het beste wanneer u kiest voor de geluidloze functie, omdat ze zwaardere beglazing kunnen ondersteunen dan andere oplossingen. U hebt aluminium waarschijnlijk beschouwd als materiaal voor uw deuren en ramen dankzij de sterkte, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Maar wist u dat aluminium deuren en ramen van hoge kwaliteit meer bieden dan alleen dat? Lees verder voor meer informatie over de voordelen van aluminium als materiaal voor uw deuren en ramen. Aluminium deuren en ramen staan hoog op het duurzaamheidsquotiënt, omdat het materiaal bestand is tegen corrosie en niet roest. Aluminium deuren en ramen zijn een uitstekende en veilige keuze, omdat ze meestal een betere weerstand tegen brand bieden. Alle BetaView-producten bieden bijvoorbeeld een BAL-40-classificatie en hoger (behalve het lamellenvenster dat BAL-1 is), omdat aluminium 100% recyclebaar en tot in het oneindige herbruikbaar is, is aluminium veel milieuvriendelijker dan uPVC.

Bovendien helpt het gebruik van aluminium ook hout te besparen. Aluminium heeft niet alleen een lage CO2-voetafdruk, maar als u ooit uw aluminium frames moet vervangen, kunnen de oude frames worden gerecycled tot andere nieuwe objecten. Overweegt u aluminium ramen voor uw bouw? Ontdek de belangrijkste overwegingen, hoe u de beste kunt kopen en meer zonder onze complete gids Aluminium ramen zijn een populaire keuze voor hedendaagse zelfbouw. En hoewel ze er geweldig uitzien, zijn het niet alleen hun knappe uiterlijk dat ze zo vaak worden gespecificeerd, ze hebben ook veel voordelen in termen van bruikbaarheid.

De beste aluminium ramen bieden ook een bijna onverslaanbare thermische efficiëntie, ze hebben weinig onderhoud nodig en hebben een lange levensduur, belangrijk als u overweegt de hogere kosten van deze ramen in te ruilen in vergelijking met andere budgetopties. Maar dat is nog maar het begin van de belangrijkste overwegingen waar u op moet letten bij het kopen van aluminium ramen. Ontdek de belangrijkste zaken, inclusief de voor- en nadelen ten opzichte van andere raammaterialen, de kostenimplicaties en hoe u aluminium ramen kunt kopen in onze complete gids. Er zijn veel redenen achter de steeds groeiende populariteit van aluminium ramen, waaronder hun mooie uiterlijk.

Aluminium ramen maken gebruik van thermische onderbrekingstechnologie, wat betekent dat ze een barrière hebben tussen de binnen- en buitenruiten van glas. Aluminium ramen zijn ook handig voor gebruik in vermelde eigenschappen en in beschermde gebieden, omdat ze relatief gemakkelijk stijlen van vensters kunnen creëren. Er zijn weinig, kleine praktische problemen waar u rekening mee moet houden bij aluminium ramen. Dit houdt in dat aluminium ramen kunnen corroderen wanneer ze worden gebruikt voor huizen aan zee, dankzij zout in het water.

U kunt echter een poedercoating van maritieme kwaliteit opgeven om dit probleem te omzeilen. Bedenk ook dat raamreparatie niet zozeer een optie is voor aluminium ramen, vergeleken met houten ramen. Je kunt geen aluminium ramen beschilderen, dus krassen, deuken en beschadigingen moeten professioneel worden gerepareerd. Het belangrijkste nadeel van aluminium ramen zijn echter de kosten.

Ze zijn veel duurder in de productie dan uPVC-ramen; u moet dit echter in evenwicht brengen met andere overwegingen, zoals hun duurzaamheid en levensduur. Zijn aluminium ramen duur? Het is een veel voorkomende vraag bij degenen die ze overwegen bij het vervangen van ramen, grotendeels omdat ze niet bekend staan als een budgetoptie. Het is waar om te zeggen dat aluminium ramen zeker niet het goedkoopste raamtype zijn dat er is, met kosten ongeveer £400 - £600 per raam. Daar is echter een goede reden voor en als het gaat om zo'n belangrijk element van je huis, is goedkoopste niet altijd het beste.

Als het gaat om het realiseren van uw beglazingsideeën, presteren het uiterlijk, de duurzaamheid en de thermische efficiëntie van aluminium ramen beter dan vele andere raamtypen, waardoor deze initiële uitgaven de moeite waard zijn. U moet er ook rekening mee houden dat, in tegenstelling tot houten ramen, in de toekomst geen onderhoudskosten nodig zijn. Als het echter gaat om kwaliteit, levensduur en esthetische aluminium ramen hebben de neiging om naar boven te komen. U moet ook rekening houden met de waarde die hoogwaardige aluminium ramen aan uw huis kunnen toevoegen, evenals de thermische efficiëntieniveaus.

Benieuwd naar het kostenverschil tussen houten en aluminium ramen? Aluminium ramen zijn over het algemeen betaalbaarder dan houten ramen gemaakt van hardhout, vooral ramen die op maat zijn gemaakt en volledig afgewerkt zijn. Als het echter gaat om zachthouten ramen, kost aluminium meer. Misschien heb je wel eens gehoord van composiet aluminium ramen. Deze bieden een compromis tussen de prestaties van aluminium en het karakteristieke uiterlijk en de charme van hout en worden vaak eenvoudigweg composietramen genoemd.

Nieuwe aluminium ramen vereisen meestal geen bouwvergunning. Als u raamopeningen echter groter of kleiner maakt, heeft u mogelijk een bouwvergunning nodig, vooral als dit problemen met het hoofd kan veroorzaken. Er is een enorme variatie in de kwaliteit van de verschillende beschikbare aluminium ramen. Bedrijven van goede kwaliteit gebruiken eersteklas knuppels bij de vervaardiging van de ramen, in plaats van goedkoper schroot.

De beste aluminium ramen zijn gemaakt van premium aluminium. Ze moeten een gladde en consistente afwerking hebben, dus pas op voor putjes vanaf het moment dat het profiel is verwarmd tijdens het poedercoaten. Ondanks dat grijs een ongelooflijk populaire kap is voor aluminium ramen, zijn er een hele reeks andere tinten beschikbaar. Veel fabrikanten bieden frames voorafgewerkt in elke RAL-kleur, wat meer flexibiliteit betekent bij het overwegen van de aantrekkingskracht van de stoeprand.

Slimline aluminium ramen zijn enorm populair, met zeer dunne zichtlijnen die zorgen voor een vrij uitzicht op buiten en een strakke, minimalistische uitstraling. Een van de beste dingen van aluminium ramen is het feit dat ze minimaal onderhoud vereisen om hun mooie uiterlijk en hoge prestatieniveaus te behouden. Aluminium is zo'n duurzaam materiaal dat het weerbestendig en corrosiebestendig is, tientallen jaren meegaat, waardoor uw totale onderhoudskosten worden verlaagd. Omdat onze aluminium ramen gepoedercoat zijn, is het niet nodig om later vervelend onderhoud of opnieuw te schilderen (onthoud dat ze duurzaam zijn).

Pak dus je schilderladder en penseel in, want je hebt ze niet nodig. Aluminium is het meest geprefereerde raam- en deurmateriaal dat momenteel op de markt is. Het heeft de duurzaamheid en weerbestendige eigenschappen om bestand te zijn tegen een breed scala aan zware omgevingsomstandigheden. In tegenstelling tot andere raammaterialen zal het na verloop van tijd niet opzwellen, kromtrekken, barsten of splitsen.

Het is enorm stabiel tijdens zelfs de meest extreme temperaturen, zowel bij warm als koud weer. Aluminium is het voorkeursmateriaal voor gebruik in hoogbouw appartementen, nieuwbouwwoningen en winkelstructuren vanwege hun minimalistische frames en enorme veelzijdigheid. Af en toe moet u de scharnieren van uw aluminium raam mogelijk besproeien met siliconenspray om te smeren en soepele functionaliteit te garanderen. UPVC-ramen (ook bekend als PVCu) zijn zeker de goedkopere optie, omdat ze naar schatting 20% lager zijn dan aluminium.

In combinatie met de juiste glasopties kunnen uw aluminium deur- en raamkozijnen u helpen aanzienlijke dollars van uw energierekening te besparen. Dankzij de robuustheid is aluminium bij uitstek geschikt voor de constructie van grote deuren en schuiframen. Als het bijvoorbeeld gaat om composietsystemen - die twee materialen combineren, meestal hout aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant - zorgen ervoor dat de externe en interne frame-elementen verschillend zijn (in plaats van bijvoorbeeld een houten frame te omvatten dat op een aluminium huid is bekleed). Dankzij gecertificeerde oppervlaktebehandelingen behouden aluminium deuren en ramen hun prestaties en esthetiek gedurende hun hele leven.

Het is gemakkelijker om aluminium ramen of deuren aan te passen, dus of u nu een hele muur wilt vervangen door een deur of een unieke raamconfiguratie wilt, het cijfer op uw aluminium levering en installatie-offerte zal ongetwijfeld lager zijn dan hout. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *