Alu cabine daktent?

Toen daktenten voor het eerst op de markt kwamen, waren ze. Ontgrendelt de twee vergrendelingen aan de achterkant, duw het dak omhoog en trek het bungeekoord naar beneden rond de basis van de canvaswanden.

Alu cabine daktent?

Toen daktenten voor het eerst op de markt kwamen, waren ze. Ontgrendelt de twee vergrendelingen aan de achterkant, duw het dak omhoog en trek het bungeekoord naar beneden rond de basis van de canvaswanden. Of het nu gaat om een zonnepaneel, kampeertafel, kajak, mountainbike of de Alu-Cab Rack Tray, de Gen 3,1 Expedition off-road kampeertent belet je niet om spullen op je dak te verpakken zoals andere kampeertenten op het dak doen. Dankzij de slimme ontwerpoplossingen en het royale gebruik van aluminiumlegering weegt de Expedition 3,1 slechts 78 kilo.

Als je serieus bent over overlanden en wilt dat een daktent je leven lang meegaat, kun je niet fout gaan met de nieuwste editie van de Alu Cab Expedition tent. Toen kampeertenten op het dak voor het eerst op de markt kwamen, waren ze revolutionair, vooral omdat je tent en matras (de twee dingen die de meeste verpakkingsruimte innemen) nu handig op je dak waren opgeslagen. Toen daktenten voor het eerst op de markt kwamen, waren ze revolutionair, vooral omdat je tent en matras (de twee dingen die de meeste verpakkingsruimte innemen) nu handig op je dak waren opgeslagen. Dat gezegd hebbende, zijn de Gen 3,1 dakconstructie en basis royaal geïsoleerd met een schuimvoering met gesloten cellen die het hele jaar door uitstekend comfort en isolatie biedt.

Of het nu gaat om een zonnepaneel, kampeertafel, kajak, mountainbike of de Alu-Cab Rack Tray, de Gen 3,1 Expedition Tent belet je niet om spullen op je dak te verpakken zoals andere daktenten doen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *