Wat zijn de voordelen van een aluminium dak?

Het kan meer dan 50 jaar goed werken met optimaal onderhoud. Veel prachtige stijlen om uit te kiezen die passen bij verschillende architectuurstijlen.

Wat zijn de voordelen van een aluminium dak?

Het kan meer dan 50 jaar goed werken met optimaal onderhoud. Veel prachtige stijlen om uit te kiezen die passen bij verschillende architectuurstijlen. Betere windbestendigheid dan niet-metalen dakbedekkingsopties. Bestand tegen brand en energiezuinig en houdt het huis koel ondanks warme temperaturen buiten.

Of je nu een dak op een nieuw huis plaatst, of je bestaande dak een totale make-over vereist, er zijn veel materialen beschikbaar. Maar welke dakstijl u ook heeft, metalen daken kunnen een aantrekkelijke optie zijn vanwege hun lange levensduur, minimaal onderhoud en energie-efficiëntie. Materiaalkeuzes omvatten staal (gegalvaniseerd, galvalume of verwering), aluminium, koper, zink en tin. Productsoorten zijn verticale naad, voorgevormde panelen en panelen met korrelige coating.

Stijlkeuzes stellen u in staat om het uiterlijk te hebben van gordelroos, leisteen, tegels, shakes of verticale panelen. Zorg ervoor dat uw metalen dakbedekkingsproduct is getest, geëtiketteerd en vermeld bij een testorganisatie zoals UL, FM Approvals of Intertek om te voldoen aan strenge eisen voor wind-, brand- en slagvastheid. Houd er ook rekening mee dat de installatie kan variëren van geografische locatie, richtlijnen van de fabrikant en als gevolg van lokale vereisten voor bouwvoorschriften. Van alle voordelen van metalen dakbedekking wordt de levensduur altijd vermeld als het belangrijkste voordeel.

In vergelijking met traditionele asfaltshingles is metaal veel duurzamer en duurzamer. Als het goed is geïnstalleerd en onderhouden, kan een normaal metalen dak 25 tot 50 jaar meegaan. Als u kiest voor duurdere metalen daken, zoals in het veld vergrendelde staande naad en aluminium dakspanen, kan deze meer dan 50 jaar meegaan. Een gemaakt van zink of koper kan meer dan 100 jaar meegaan.

Betontegels reiken tot 900 pond per vierkant, terwijl metaal varieert tussen 50 en 150 pond per vierkant. Snelheid en eenvoudige installatie zijn voordelen van metalen dakbedekking die we ons niet kunnen veroorloven om te negeren. De lengte, breedte, grootte, verhouding en het feit dat hij licht van gewicht is, maken het gemakkelijk te hanteren. De meeste metalen dakbedekkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in meerdere enkelvoudige secties of in panelen van 12 tot 36 inch breed die gemakkelijk kunnen worden gehanteerd en geïnstalleerd.

Als u wat uitgaven uit uw maandelijkse uitgaven wilt besparen, kan het installeren van een metalen dak nuttig zijn. Woningen met metalen daken kunnen tot 30% per maand besparen op koelkosten. Door gebruik te maken van de koelmetalen dakbedekking verlaagt u niet alleen uw elektriciteitsrekening, maar minimaliseert u ook het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Ook zijn ongeveer 25 en 95% van de metalen gerecyclede materialen.

Een ander groot voordeel van metalen dakbedekking is dat ze 100% recyclebaar zijn. Tegen het einde van zijn levensduur kan metaal worden gerecycled en omgezet in een nieuwe plaat metaal of andere producten. Het meeste afscheurafval van dakspanen belandt op de lokale stortplaats, tot 20 miljard pond asfaltshingles wordt per jaar gedumpt. Deze 10 voordelen van metalen dakbedekking zijn de reden waarom er veel vraag is naar metalen daken.

Als u in Fort Wayne, IN bent en op zoek bent naar een aannemer voor metalen dakbedekking, is Perfect Steel Solutions uw beste optie. Aan de andere kant kan een metalen dak 50 jaar of langer meegaan. Metalen dakbedekking kan ongetwijfeld een beetje duur zijn, maar de kosten zijn gelijk aan andere premium dakbedekkingsmaterialen. Hoe de 4 soorten stormschade te overleven.

Het hebben van een metalen dak betekent dat u een aanzienlijk bedrag bespaart op uw jaarrekening. Energiebesparing is een van de belangrijkste factoren waar veel huiseigenaren zich vandaag zorgen over maken. Aluminium daken reflecteren meer dan 94% van de stralingswarmte en luchtbellen in het aluminium dak helpen om geleidende warmte van binnenuit het huis te houden. Veel aluminium daken hebben reflecterende verfafwerkingen die ook helpen de penetratie van stralingswarmte te verminderen, wat resulteert in lagere energierekeningen.

De meeste onderzoeken hebben een vermindering van kilowattuur aangetoond, variërend van 18% tot 25%. Voordelen van metalen dakbedekking ten opzichte van andere materialen zijn duurzaamheid en bescherming. Het gaat lang mee, waardoor het een superieure keuze is voor woonhuizen. Aluminium daken zijn een uitstekende investering omdat het 30 jaar later duurzaam is, zoals de dag dat het werd geïnstalleerd.

Aluminium daken hebben een lange levensduur. Ze zijn niet onderhevig aan barsten of uitdrogen zoals veel andere materialen, en ze gebruiken geen kleefstoffen, dus ze zullen nooit kapot gaan zoals sommige andere daksystemen dat doen. Als het gaat om dakbedekkingsmaterialen, is aluminium een van de meest duurzame en veerkrachtige die er zijn. Benieuwd waarom dit bouwmateriaal zoveel huiseigenaren heeft gewonnen? Bekijk hieronder de volledige lijst met voor- en nadelen van metalen dakbedekkingen.

Weeg ze zorgvuldig af, en misschien merkt u dat ook u kunt profiteren van deze betrouwbare dakbedekking. Traditionele asfaltshingles zijn een aardolieproduct en vergroten als zodanig de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Bovendien moeten ze elke 15 tot 20 jaar worden vervangen, wat betekent dat bijna 20 miljard pond oude asfaltshingles naar U, S wordt gestuurd. Stortplaatsen elk jaar, volgens de Environmental Protection Agency.

Geld dat wordt besteed aan de installatie van een metalen dak kan worden terugverdiend uit de besparingen op maandelijkse koel- en verwarmingskosten dankzij de reflecterende eigenschappen van dit type dak. Metalen daken reflecteren zonnestralingswarmte in plaats van deze te absorberen, wat het hele jaar door, maar vooral tijdens de lange dagen van de zomer, de koelkosten met maar liefst 25 procent kan verlagen, volgens de Metal Roofing Alliance. Bovendien wordt sommige metalen dakbedekking geleverd met speciale reflecterende pigmenten om warmtewinst te minimaliseren, waardoor de inzittenden comfortabel blijven zonder de airconditioner omhoog te hoeven draaien. Zeven van de 10 huiseigenaren die onder metalen daken woonden, ontwierpen die van hen met de traditionele verticale geribbelde panelen of"staande naadconstructie”, maar metalen dakbedekking heeft ook geen tekort aan stijlopties.

Fans van meer traditionele profielen kunnen kiezen voor een metalen shingle die is vervaardigd om te lijken op houtshakes, leisteen- of kleitegels, of een ander aantal ontwerpen. Het metaal hoeft niet op te vallen als een pijnlijke duim om zijn werk te doen; het kan eerder bijna elke look nabootsen met behulp van meerlaagse fabrieksafwerkingen die ervoor zorgen dat het uiterlijk niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en duurzaam. Aluminium is een veel gladder materiaal dan gordelroos, waardoor het puin van bomen van het dak glijdt wanneer het raakt of op zijn minst naar de rand glijdt om gemakkelijk met weinig moeite te worden opgeruimd. Een aluminium dak biedt eenvoudig onderhoud, een lange levensduur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wanneer u uw dak wilt vervangen, kan een dakaannemer uw huis inrichten met een nieuw aluminium dak om uw huis in de 21e eeuw en daarna te brengen. Bovendien hebben de meeste aluminium dakbedekkingsproducten een slagvastheid van klasse 4, hoewel aluminium een iets grotere kans heeft om te worden gedeukt door grote hagelstenen dan andere dakbedekkingsmaterialen. Een dakaannemer kan een aluminium dak van hoge kwaliteit op uw huis installeren dat bestand is tegen alles wat u er naar kunt gooien. Metalen daken zijn niet luidruchtig omdat ze aluminium materiaal gebruiken dat niet resoneert of geluid uitzendt.

Aluminium daken bieden ook voordelen zoals brandvertragend zijn (wat minder kans op verbranding betekent) en warmtereflecterende eigenschappen (binnenruimtes koel houden). Het eerste en sterkste voordeel van aluminium dakbedekking is de geringe hoeveelheid noodzakelijk onderhoud die het hele jaar door nodig is. Bovendien zijn aluminium en andere metalen gordelroos in de loop der jaren betaalbaarder geworden, en hun lange levensduur is een aantrekkelijk verkoopargument voor mensen die willen besparen op langetermijnkosten voor het vervangen van dakbedekkingen. Direct achter metalen daken met staande naad zijn aluminium in elkaar grijpende dakspanen het op een na populairste metalen dakbedekingssysteem voor woningen.

Hoewel aluminium dakbedekking minder vaak voorkomt vanwege de ernstige kosten, heeft het veel voordelen ten opzichte van traditionele samenstelling shingle daken. Aluminium dakbedekking geeft u de schoonheid en elegantie van andere traditionele dakbedekkingsmaterialen, maar met duurzaamheid, energie-efficiëntie en levenslange garantie. Een ander belangrijk aspect van aluminium dakbedekking is hoe ze uw huis beschermen tegen hagel en andere impactvolle. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *