Aluminium dakbedekking?

Aluminium dakcoating biedt veel van dezelfde koeleigenschappen als coatings op siliconenbasis en wordt geleverd als een mix van geoxideerd asfalt, oplosmiddel en aluminiumpasta. aluminium dakbedekking reflecteert licht en geeft warmte af, dus het is extreem koel en houdt uw airconditioningkosten laag tijdens de warmere maanden.

Aluminium dakbedekking?

Aluminium dakcoating biedt veel van dezelfde koeleigenschappen als coatings op siliconenbasis en wordt geleverd als een mix van geoxideerd asfalt, oplosmiddel en aluminiumpasta. aluminium dakbedekking reflecteert licht en geeft warmte af, dus het is extreem koel en houdt uw airconditioningkosten laag tijdens de warmere maanden. Bovendien worden de meeste aluminium daken geleverd met koele dakcoatings die voldoen aan de LEED- en Energy Star-normen. National Coatings biedt duurzame dakrestauratie- en dakonderhoudssystemen die zorgen voor een ultrahoge reflectiviteit, duurzaamheid, waterdichtheid en duurzaamheid.

Dit kan vaak worden verholpen door daksystemen die gebruik maken van dode ruimte tussen het aluminium en het dakterras. PER NRCA, (NATIONALE VERENIGING VAN DAKBEDEKKINGSAANNEMERS) „DE CRITERIA VOOR HET BEOORDELEN VAN DE JUISTE HELLING VOOR DRAINAGE IS DAT ER 48 UUR NADAT HET STOPT MET REGENEN GEEN BEWIJS IS VAN STILSTAAND WATER OP HET DEK. Eén laag KARNAK 97 Fibered Aluminium Roof Coating verlengt de levensduur van gemodificeerd bitumenmembraan, niet alleen door de brandverspreiding te beperken, (zoals aangegeven door de U. Ook, hoewel aluminium sterk is, is het kneedbaarder dan staal en werkt het dus goed voor huizen met complexe dakconstructies.

KARNAK 97 Fibered Aluminium Roof Coating is gemaakt van geselecteerde asfalten en pigmentvlokken van puur aluminium gemengd met verfijnde oplosmiddelen en versterkende vezels voor zware service. Ze verhogen de reflectiviteit en UV-bescherming van het daksubstraat, maar verbeteren niet de merkbare mildikte van het dak. Terwijl metalen daken, aluminium daken en tinnen daken door elkaar worden genoemd, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze termen. Aluminium dakcoatings zijn op oplosmiddelbasis geformuleerd met asfalt, aluminiumpasta, vochtrechter, vulstoffen en koolwaterstofoplosmiddelen.

Hoewel aluminium dakbedekking vooraf meer kost, kost het u op de lange termijn minder en gaat het een volledige generatie of meer mee.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *