Wat zijn de soorten aluminium ramen?

Dubbele en enkele beglazedEnkele beglazing. Ramen met enkele beglazing hebben gewoon een enkele glaslaag om de ene omgeving van de andere te scheiden.

Wat zijn de soorten aluminium ramen?

Dubbele en enkele beglazedEnkele beglazing. Ramen met enkele beglazing hebben gewoon een enkele glaslaag om de ene omgeving van de andere te scheiden. De vele voordelen van aluminium ramen, waaronder geluids- en thermische isolatie, superieure sterkte en hun geschiktheid voor op maat gemaakte projecten, kunnen worden gelezen op de afzonderlijke productpagina's, samen met links voor bestekschrijvers om verdere specificaties, CAD-bestanden, dealers en catalogi rechtstreeks van de aluminium raamfabrikanten op Architonic. Lijst met de meest bezochte producten in aluminium ramen Frameloze schuiframen bieden maximale inbraakbeveiliging Frameloze schuiframen met inkijkscherm Frameloze schuiframen met unieke spleetventilatie Frameloze schuiframen met niche-oplossing Frameloze schuiframen als hoekopening Frameloze schuiframen met slimme bewaking Flow frameloze schuiframen voor soepele overgangen Frameloze schuiframen met kogelweerstand.

Hiermee wilt u misschien de 798-serie van AMC Aluminium bekijken die kant-en-klaar is voor zowel beginners als doorgewinterde huisverbeteraars. De 798 wordt ook geleverd in een drievoudige railversie met een hardmesh beveiligingsscherm dat perfect is om insecten en puin uit uw huis te houden. Dit venster is ontworpen om een eenvoudige installatie te bieden, omdat het slechts een paar geëxtrudeerde profielen bevat. Dunner dan de meeste aluminium ramen op de markt, biedt de 798 de meeste waar voor je geld als het gaat om avante garde aluminium ramen.

De SD-serie blijft trouw aan zijn klassieke roots en is alles wat u zoekt in een eenvoudig, maar toch ultrafunctioneel aluminium raam. Dit is iets voor jou als je op zoek bent naar budgetvriendelijke opties, zonder in te boeten aan de kwaliteit. Hoewel dit raam ideaal is voor goedkope woningen en gebouwen, kunt u het ook in moderne gebouwen installeren en het laten poedercoaten in een kleur of tint naar keuze. De SD-serie heeft een ontwerp met één rail, waardoor de installatie veel eenvoudiger wordt.

Het beschikt ook over een dubbele dorpel met een scherm, die helpt voorkomen dat vocht en vuil in een gebouw sijpelen. De 798-serie is ook verkrijgbaar in groot formaat en een meer premium ontwerp, de 900-serie. Gemaakt met opvallend langere profielen, is dit raamtype ideaal voor grotere deuren en ramen. Denk aan een huis in strandstijl of een moderne villa.

In tegenstelling tot de SD-serie, die alleen in een ontwerp met één rail wordt geleverd, kan de 900 ook worden geleverd in een drievoudige railversie voor extra veiligheid. Het beschikt over een lockstile, interlocker en een hard mesh-beveiligingsscherm dat ervoor zorgt dat uw aluminium ramen van binnen en van buiten worden bevestigd. Hoewel de 900-serie wordt geleverd in kale, maar een levendige metalen kap, kunt u hem ook laten poedercoaten om verschillende oppervlakken te bereiken, of het nu glanzend, mat of metallic is. Op zoek naar een hoogwaardige aluminium alles-in-één voor ramen en deuren? Je zult zeker genieten van wat de Premium 75-serie te bieden heeft.

Zoals veel van de ultramoderne ramen van AMC Aluminium, is de Premium 75 compact, omdat hij in slechts vier profielen wordt geleverd. En zoals de naam al doet vermoeden, zorgt de premium afwerking ervoor dat dit raam perfect past bij andere moderne elementen van uw ultramoderne gebouw. Gelukkig is de AMWSD gemaakt voor goedkopere aluminium raamvervangingen. Dit raam past perfect bij uw vorige raamvoorraden, u hoeft geen tijdrovende activiteiten te besteden aan het aanpassen van uw oude schuiframen.

Daarnaast is de AMWSD-serie ook AMC Aluminium gepatenteerd met verbeterde waterbestendigheid en betere afdichting voor bescherming rondom. De verschillende soorten aluminium ramen in de Filippijnen die door AMC Aluminium worden aangeboden, zijn ingedeeld in de SD-, AMWSD-, BS600-, 798-, 900- en de Premium 75-serie. Al deze aluminium ramen zijn veelzijdig, maar elk van hen heeft verschillende kenmerken waardoor ze perfect zijn voor goedkope huizen, twee verdiepingen of zelfs hoogbouw. Om het venster te kiezen dat bij u past, moet u ervoor zorgen dat u elk van hun voordelen, ontwerp en beveiligingseigenschappen bekijkt.

Openslaande ramen worden ook wel geprojecteerde ramen of schuiframen genoemd. De vleugels verwijzen naar de openingsdelen die uit het buitenframe van het raam slingeren. Het mooie van openslaande ramen is dat hun ontwerp zorgt voor optimale controle over wind, regen en ventilatie in de exacte mate. Ze zijn vooral handig wanneer ze aan de weergerichte kant van een gebouw worden geïnstalleerd, omdat ze de regen buiten houden en u in staat stellen de hoeveelheid wind die binnenkomt te regelen.

Openslaande ramen kunnen zo groot zijn als 2,4 m breed en tot 1,8 m hoog. Hun maximale vleugelafmetingen kunnen 600 mm breed en 1200 mm hoog zijn. Daarnaast kunt u deze ramen koppelen aan zijlichten of bovenlichten (hieronder verder uitgelegd). Ze dienen goed in ruimtes zoals je thuiskantoor, woonkamer, slaapkamer en keuken.

Schuiframen hebben een onopvallend ontwerp, vooral in gevallen waarin de ruimte het niet mogelijk maakt om vleugels naar buiten te projecteren. Horizontale schuiframen worden geleverd in 2, 3 of 4 ruiten, afhankelijk van de breedte van het raam. Schuiframen passen naadloos naast andere armaturen zoals ramen met vaste ruit, schuifdeuren of vouwdeuren. Deze ramen kunnen ook worden gekoppeld aan zijlichten of bovenlichten.

De minder bekende „stapelramen” worden ook wel vouwramen, vouwschuiframen of concertinaramen genoemd. Deze moderne innovatieve ramen openen extreem grote ruimtes, kunnen meer lucht binnenlaten en bieden u een vrij uitzicht op uw omgeving. Stapelramen worden precies zoals stapeldeuren vervaardigd, maar zijn gemaakt naar de afmetingen van een raam. Ze bestaan uit meerdere panelen die bij het openen op elkaar vouwen.

Overal tussen de 3 en 10 panelen, kan worden gebruikt, afhankelijk van de volledige breedte van de opening. De panelen stapelen zich allemaal netjes en compact op en schuiven open met een moeiteloze glijbeweging. Onthoud dat er delen van uw huis zijn die mogelijk geen echt openingsvenster nodig hebben. Deze gebieden zijn misschien perfect om licht binnen te laten of een prachtig uitzicht te laten zien.

U kunt vaste ruiten overal op de buitenste enveloppen van uw huis laten installeren, waar uitzicht of natuurlijke omgeving is. Dit voegt meteen een moderne esthetiek toe aan uw huis. Een perfecte manier om ramen en deuren aan te vullen, die u misschien niet kent, is door bovenlichten en zijlichten te gebruiken. Toplampen verwijzen naar de glazen inzetstukken boven een raam of deur.

Zijlichten verwijzen naar de glazen delen die direct naast uw deur zijn geïnstalleerd, aan één kant of beide. De meest lichtgeoptimaliseerde ramen rond, frameloze aluminium ramen zijn ideaal voor installatie in open geplande ruimtes en binnen ruimtes die u hoopt meer open te laten voelen. Behalve dat ze super schoon en minimaal van ontwerp zijn, werken frameloze ramen om elke ruimte een eigentijds gevoel te geven en een bijkomend voordeel is dat ze heel eenvoudig te installeren zijn. Hoogte 90cm tot 1,8m Breedte 60cm tot 1,2 m Hoogte 53cm tot 75cm Breedte 88cm tot 1,2 m Inso Aluminium ramen en deuren 1 Elsecar Street, Kya Sands011 708 4443.Opening naar buiten dit raam past bij modernere soorten aluminium ramen en ramen ontwerpen met grotere glazen panelen en minder scheidingsraamstijlen en dwarsbalken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om al deze soorten aluminium ramen te integreren in een deurscherm. Duurzaam, hoogwaardig, lichtgewicht en duurzaam, deze aluminium ramen zijn de voorkeur voor een strakke en stijlvolle structuur. Of je nu op zoek bent naar een upgrade of een frisse nieuwe set ramen, kiezen uit de verschillende aluminium raamtypes in de Filippijnen kan een uitdaging zijn. Voor doe-het-zelfprojecten voor huisverbetering hebt u een aluminium raam nodig dat aan uw vereisten voldoet, eenvoudig te installeren, maar toch stijlvol de rest van de elementen van uw huis kan aanvullen.

In de Filippijnen kunt u uw ramen kopen bij de toonaangevende fabrikant en leverancier van aluminium profielen, AMC Aluminium. Het is ook goed om te weten dat uw aluminium kozijnen kunnen worden uitgerust met verschillende soorten prestatieglas. Het type aluminium dat het beste is voor ramen zijn thermisch geïsoleerde profielen, meestal met behulp van een thermische onderbreking van polyamde. Deze aluminium raamsystemen zijn ontworpen om feilloos te presteren in alle soorten weersomstandigheden en hebben superieure ruisonderdrukkingsmogelijkheden.

De meeste aan de zijkant opgehangen aluminium ramen gaan slechts tot ongeveer 600 mm breed met een handvol producten die iets breed zijn. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *