Welke aluminium ramen?

Vrijwel onderhoudsvrij, aluminium deuren en ramen zijn sterk, duurzaam en zeer corrosiebestendig. In tegenstelling tot hout hoeven ze niet te worden geverfd of gekleurd om ze weerbestendig te houden en roesten of corroderen ze niet.

Welke aluminium ramen?

Vrijwel onderhoudsvrij, aluminium deuren en ramen zijn sterk, duurzaam en zeer corrosiebestendig. In tegenstelling tot hout hoeven ze niet te worden geverfd of gekleurd om ze weerbestendig te houden en roesten of corroderen ze niet. Ze zullen ook nooit rotten, schillen of schilferen. We gebruiken aluminium om een vrijwel onderhoudsvrije buitenkant te bieden die bestand is tegen de elementen.

De high-definition details en veelzijdigheid geven ons de mogelijkheid om elke kleur te leveren die je maar kunt bedenken in vrijwel elke vorm. Ons baanbrekende proces van extruderen van het aluminium geeft u een dikkere, sterkere bekleding dan veel van onze concurrenten. Bedrijven met aluminium raamsystemen investeren aanzienlijke bedragen in het ontwerpen van enkele van de beste aluminium ramen. De volgende tabel illustreert vergelijkbare technische normen met aluminium ramen en toont raamspecificaties en normen waaraan de meeste systemen voldoen.

Hoewel het niet dezelfde onberispelijke en uniforme afwerking zal produceren als in een fabriek, kan aluminium op doe-het-zelfbasis worden geverfd. Je kunt geen aluminium ramen beschilderen, dus krassen, deuken en beschadigingen moeten professioneel worden gerepareerd. Door de ontwikkelingen op het gebied van thermische technologie behoren aluminium ramen en deuren als gevolg van thermische onderbrekingen tot de best geïsoleerde op de markt. Gepoedercoat betekent simpelweg het spuiten van een polyesterpoeder op het aluminium voor een uniforme en levendige afwerking.

Maar dat is nog maar het begin van de belangrijkste overwegingen waar u op moet letten bij het kopen van aluminium ramen. Er schuilt enorm veel ervaring en service achter Garnalex en de nieuwe Sheerline-collectie belooft nieuwe, innovatieve en wenselijke aluminium ramen voor thuis. Ook bekend als thermisch gebroken, energiezuinig of geïsoleerd, alle aluminium ramen voor buitengebruik zijn voorzien van thermische isolatie. Vervolgens wordt het systeem inclusief aluminium profielen, accessoires en componenten door het systeembedrijf geleverd aan zijn netwerk van fabrikanten.

Het is waar om te zeggen dat aluminium ramen zeker niet het goedkoopste raamtype zijn dat er is, met kosten ongeveer £400 - £600 per raam. Er zijn veel redenen achter de steeds groeiende populariteit van aluminium ramen, waaronder hun mooie uiterlijk. Alle beste aluminium ramen, inclusief middenklasse en handelsramen, worden standaard geleverd met dubbele glazen units. In het begin van de jaren tachtig liet mijn familie aluminium schuifdeuren installeren door een bedrijf dat, ahem, niet Everest was.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *